Nu är det ca 20 dagar kvar till första Isbanetävlingen och SM-deltävlingen i Isbana.

Samtliga tävlingar ligger ute på TA och är öppna för att anmäla sig. Trots att anmälan varit öppen lite mer än en vecka så saknas det väldigt många namn i anmälningslistorna?

Visst, man har som förare rätten att vänta med sin anmälan fram till sista anmälningsdag. Dock så stressar detta upp arrangörerna onödigt mycket i.o.m att de ser ut att få väldigt tunna startfält.

Va därför schyssta mot de få arrangörer vi har och lägg in er anmälan i god tid! Anmäl er gärna till alla tävlingar på en och samma gång.

Ingen avgift behöver betalas i samband med att anmälan görs. TA har ett krav att förare ska ha giltig licens för att kunna göra anmälan. Detta går dock att gå runt om man som förare ej vill betala licensen innan man vet om det blir tävling eller ej.

Lägg till en tillfällig licens eller helårslicens i samband med att du gör din anmälan. Dock behöver du inte betala denna före det är dags för tävling (räcker gott och väl med kvällen innan eller på morgonen innan du åker till tävlingen)
Anmälningsavgiften betalas som vanligt på tävlingsdagen.

Vid skrivandets stund är det 4st i Solo klass 1 som är anmälda på varje deltävling (5st till Årsundas tävling). I open är det också 4st som lyckats anmäla sig.
I MCS är det endast en förare som anmält sig till SM-tävlingarna och ingen till den öppna tävlingen.
Sidvagnsföraren som anmält sig är desutom Finsk. Vart är de svenska förarna?

Förlåt för allt gnäll. Men arrangörerna är oroliga och det är inte roligt att arrangera en tävling när man som arrangör inte vet om det kommer förare eller ej.